D'Arenberg

D'Arenberg

Red Apron Fine Wines And Spirits
Th 5 27/07/2023 3 minutes of reading
Article content

The Osborn family have been tending their vineyards in South Australia's McLaren Vale for over 100 years, and have grown to be one of the area's most significant - not to mention distinctive - wineries.

 

 

Diversity has been embraced in the years since d'Arenberg's inception, with over thirty varietals now on offer in their portfolio. Iconic staples of Australian winemaking stand alongside varietals not often found in this area of the world. And quality is key throughout. Every wine undergoes rigorous, labour-intensive methods such as basket-pressing to ensure the purest juice possible.

“Deadly serious fun” is the order of the day here, a commitment to knowledge and craft being perfectly balanced with winemaker & owner Chester's love of the quirky and unique - a trait that has led to his being described as the "Willy Wonka of the wine world". The latest product of his imagination, the now world-famed d'Arenberg Cube, epitomises the winery's commitment to the “fun” of wine. Standing five stories high, this Rubik's-cube-shaped building includes rooms filled with stimulatory and sensory experiences, as well as an entire museum dedicated to alternate realities.


Gia tộc Osborn đã gắn bó và nuôi dưỡng những vườn nho của họ ở McLaren Vale (Nam Úc) trong hơn 100 năm qua và trở thành một trong những nhà làm rượu vang tiêu biểu nhất - và rất khác biệt - của khu vực.

Kể từ khi được thành lập, d'Arenberg đã lựa chọn “đa dạng” làm tiền đề cho sự phát triển. Hơn 30 giống nho đã được sử dụng trong các dòng rượu của họ, trong đó, nhiều giống nho biểu tượng của nước Úc được ghép cặp với những loại ít được biết đến trên thế giới hơn. Trong khi đa dạng là tiền đề thì chất lượng đóng vai trò then chốt xuyên suốt. Mỗi dòng vang của d'Arenberg đều trải qua các phương pháp sản xuất thủ công độc đáo, nghiêm ngặt như ép rổ để đảm bảo độ tinh khiết của rượu.

 

 

"Trò đùa nghiêm túc” là định hướng phong cách ở đây: kiến thức và kỹ thuật chế tác nghiêm túc được cân bằng hoàn hảo với niềm đam mê theo đuổi sự kỳ quặc và độc đáo của nghệ nhân kiêm chủ sở hữu Chester. Với nét tính cách ấy, ông được mệnh dang là "Willy Wonka của thế giới rượu vang". Sản phẩm của trí tưởng tượng khác biệt này gần đây nhất chính là khối lập phương d'Arenberg nổi tiếng thế giới, hiện thân cho cam kết của nhà rượu trong việc tạo "sự thú vị" cho rượu vang. Tòa nhà hình khối Rubik này cao 5 tầng, bao gồm các phòng chứa đầy trải nghiệm kích thích giác quan và một bảo tàng trưng bày những tác phẩm của chủ nghĩa siêu thực.

 

D'Arenberg, The Broken Fishplate, Sauvignon Blanc, Adelaide Hills
Quick view
0200104
500,000₫ 790,000₫
-37%
D'Arenberg, The Custodian, Grenache, McLaren Vale
Quick view
0100192
782,000₫
D'Arenberg, The Dead Arm, Shiraz, McLaren Vale
Quick view
0100193
1,994,000₫
D'Arenberg, The Footbolt, Shiraz, McLaren Vale
Quick view
0100190
790,000₫
d'Arenberg, The Love Grass, Shiraz, McLaren Vale
Quick view
0100978
790,000₫

Explore more / Khám phá thêm

 

 Tags:
EN
De Bortoli

De Bortoli

Th 5 27/07/2023 2 minutes of reading

It would be impossible to tell the history of Australian wine without mentioning the De Bortoli family. With over 90 years of winemaking behind them, De... Continue reading

Article content